Loopbaancoach

Vraag jij je af wat de toekomst jou zal gaan brengen?
De wereld is veranderd. Je baan is je baan niet meer. Of je nu al middenin een reorganisatie zit, er binnenkort in komt of je hebt een baan die dusdanig is veranderd dat het niet meer bij je past. Wat dan wel? Waar ben je goed in, waar krijg je energie van? Welke werkomgeving past bij jou? Hoe zit het met je competenties en een passende werkomgeving. Waar vind jij je werkgeluk? 

Neem het heft in eigen hand en los dit probleem nú op. Begin met het ondernemen van actie. Jij bent degene die de regie kan nemen over je eigen loopbaan, over je eigen ontwikkeling en je eigen inzichten. Jezelf beter maken, beter bestand zijn tegen veranderingen. 

En goed nieuws! Je staat er niet alleen voor. 

Hoe pakken we dat aan? Lees daarover meer hieronder.

Samen met jou bepaal ik graag jouw route

_________________

Hoe pakken we dat aan?

Door het inzetten van een heldere DISC en Drijfveren analyse maak ik jouw persoonlijke profiel inzichtelijk. Door jou een spiegel voor te houden ontstaat er bewustwording en zelfreflectie. Dit is het vertrekpunt naar persoonlijke groei. Ik ga samen met jou kijken of je bewust bent van wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en we zoomen in op jouw overtuigingen. Dit alles gericht op je ultieme werkomgeving op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en interesses. 

Wat kun je verwachten in het persoonlijk coachtraject? 
Er is eerst een intakegesprek van een half uur. Daarna kun je het inrichten naar je eigen wensen. Samen stellen we een pakket samen aan de hand van je coachvraag.

 1. Pakket 1:
  Afnemen van een DISC (gedrag)assessment, inclusief bespreking van 1 uur
 2. Pakket 2:
  Afnemen van een DISC (gedrag) en drijfverenassessment, inclusief bespreking van 2 uur
 3. Pakket 3:
  Afnemen van een DISC assessment inclusief bespreking van 1 uur gevolgd door 3 coachsessies van een uur
 4. Pakket 4:
  Afnemen van een DISC én drijfverenassessment inclusief een bespreking/coaching van 2 uur, gevolgd door 3 coachsessies van twee uur. 

  Aan het einde van het traject bij pakket 3&4 heb je voor jezelf een concreet actieplan.

Investering
Als je als particulier een loopbaantraject wilt volgen kun je ervoor kiezen om eerst in gesprek te gaan met je werkgever. Veel organisaties hebben een budget gereserveerd voor opleidingskosten en/of persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Overleg met HR of met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn en wat het budget is.

De weg voor ontwikkeling is vrij en biedt jou duurzame groei en positief perspectief. Samen met jou bepaal ik graag jouw route. Laten we samen kijken naar wat het je brengt!

Heb jij een loopbaanvraagstuk en ben jij bereid in jezelf te investeren? Laten we kennis maken