Leiderschapsontwikkeling

Persoonlijk leiderschap gaat over het nemen van de regie over jouw leven en bewust keuzes maken. Leiderschap tonen.  

In 100 dagen ga ik je helpen om anders te durven zijn en toch dicht bij jezelf te blijven. De beste versie van jezelf zijn. We werken vanuit jouw eigen waarden. We gaan jouw groeicapaciteit ten volle benutten om de veranderingen te ervaren en eigen te maken.

Samen met jou bepaal ik graag jouw route

_________________

De 100 dagen challenge

Waarom 100 dagen? Het duurt honderd dagen voordat een verandering, een nieuwe gewoonte, is ingesleten en je nieuwe gewoonte een blijvend karakter heeft. Althans zo menen de Chinezen. En vanuit coaching leer je nieuwe gewoontes, op een andere manier kijken naar dingen en een gewoonte maken van ‘een andere manier van benaderen’. Dat betekent dus dat naast alle sessies die we samen werken, jij in de tussentijd dagelijks bezig bent met je nieuwe gewoonte in de praktijk.

Door het inzetten van een heldere DISC en Drijfveren analyse maak ik jouw persoonlijke profiel inzichtelijk. Door jou een spiegel voor te houden ontstaat er bewustwording en zelfreflectie. Dit is het vertrekpunt naar persoonlijke groei. Ik ga samen met jou kijken of je bewust bent van wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en we zoomen in op jouw overtuigingen. Mijn rijke ervaring en vele tools die ik ter beschikking heb zet ik in om je te coachen op je ontwikkelpunten.

Heb jij een coachvraag en ben jij bereid in jezelf te investeren? Laten we kennis maken

 

Wat kun je verwachten in het persoonlijk coachtraject?

  1. Intakegesprek voor het bepalen van je coachvraag
  2. Afnemen van een DISC assessment > gedrag en drijfveren
  3. Drie coachsessies van een dagdeel op locatie (of online)
  4. Tussentijdse telefonische coach- en reflectiemomenten
  5. Evaluatie en borgingsafspraken

Vervolg nodig? Uiteraard lever ik maatwerk en wil ik net als jij de maximale duurzame verandering uit de coaching halen. Kortom, vervolg nodig? Natuurlijk pakken we dat op!

De weg voor ontwikkeling is vrij en biedt jou groei en perspectief. Samen met jou bepaal ik graag jouw route. Laten we samen kijken wat het je brengt!