Mijn missie

Het leveren van een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van mensen en groepen met betrekking tot  persoonlijk leiderschap

Dit doe ik vanuit mijn passie én vertrouwen in de kwaliteit – en de groeicapaciteit van mensen. Ik help mensen en teams de beste versie van zichzelf te worden door het geven van inzichten en vervolgens te focussen op eigenwaarde, acceptatie en genieten van wat je allemaal kunt.

Hoe mijn missie vorm kreeg

In 2015 ben ik naar Zuid-Frankrijk gereden, naar Gerard en Marja Vennegoor, op zoek naar mijn missie in het leven: Waarom ben ik op aarde? En ja, daar kwam ik achter en dat heb ik vertaald naar mijn persoonlijke missie.

Alweer 9 jaar geleden begon mijn zoektocht hoe ik beter invulling zou kunnen geven aan deze missie. Ik wilde dat het meer onderdeel zou gaan uitmaken van mijn leven. Maar hoe dan?

Als trainer en coach? Hier heb ik mij lang tegen verzet, hoofdzakelijk door het idee dat al zoveel mensen deze richting hebben gekozen. Wat heb ik nog toe te voegen? Ik heb echter mijn talenten en zal er anders invulling aan geven dan een ander! Een coach, consultant of facilitator is inzetbaar in vele vormen en beroepen. Wat hield mij nog meer tegen? Een geweldige nieuwe baan in 2017. Daarna? De zekerheid van een vaste baan opgeven met twee studerende kinderen. En toen ik dacht dat ik er echt klaar voor was zaten we ineens middenin een pandemie. Oeps!

En ineens was ik er aan toe en dat is prima.

Een schildpad ziet onderweg meer dan een haas, zullen we maar zeggen. Al die tijd heb ik kunnen benutten om een betere versie van mezelf te worden door nog meer ervaring op te doen en mijzelf te verrijken met een aantal opleidingen. In 2019 begon mijn om- en bijscholing en inmiddels ben ik 4 jaar onderweg als zelfstandige. Ik ben gestart met een aantal teamtrainingen en individuele coachtrajecten. En ik weet het zeker; ik heb geen betere beslissing kunnen nemen dan deze!

Laten we kennismaken