Team- en organisatieontwikkeling

Team- en organisatieontwikkeling
Een team werkt goed als er optimaal gebruik wordt gemaakt van alle verschillende aanwezige kwaliteiten binnen het team. Doe jij als leider de dingen waar je hart ligt? Dan komt jouw team tot bloei.

Bij team- en organisatie ontwikkeling ligt de focus op (nieuwe) teamvorming, teambuilding, verbeteren van samenwerking, leiderschapsstijlen ontdekken, effectief communiceren met jezelf en de ander, gezamenlijke doelen bepalen en belemmerende patronen ontdekken.
En ook nieuwe strategieën bepalen. In de intake staan we uitgebreid stil bij het toekomstverhaal van het team; waar beweegt het team naartoe? Samen bepalen we vervolgens het programma dat past bij wat je wilt bereiken.

Met regelmaat heeft een van de programma-onderdelen creatieve touch. Denk bijvoorbeeld aan een boksclinic, een workshop schapen drijven, een workshop (element) LEGO® … of een muzikale invulling. Dit helpt inzichten te krijgen en patronen bloot te leggen die anders mogelijk niet zichtbaar worden. En alle ontwikkeling begint bij inzicht.

Organisaties en veranderen
Hoe klein of groot de verandering ook is, zorgvuldigheid en duidelijkheid zijn twee belangrijke factoren bij veranderprocessen. Denk bijvoorbeeld aan fusies, maar ook kleinere reorganisaties. Goed doordachte verandertrajecten leiden tot een beter resultaat. Als businesscoach zet ik samen met directie en/of management je veranderverhaal neer, dat begint met een missie.
Je raakt bewust van de doelen en overtuigingen die nodig zijn om geloofwaardig te zijn en de basis neer te zetten voor een succesvolle verandering.

Ik ben ervan overtuigd dat intrinsieke motivatie zorgt voor daadwerkelijke, duurzame verandering. Vanuit mijn missie om een duurzame bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van groepen ga ik graag in gesprek om samen jouw route en doelen te bepalen. Want ieder vraagstuk is anders.

Samen met jou bepaal ik graag jouw route

_________________

Ben jij geïnspreerd geraakt en heb je interesse? Laten we kennismaken