Wie ben ik?

Hi!

Ik ben Sandra, een gepassioneerde ondernemer, coach, trainer en facilitator, en ik ben hier om jou te ondersteunen op jouw reis naar een betere versie van jezelf. Ik ben toegewijd aan het helpen van individuen en teams om hun volledige potentieel te bereiken.
 
Mijn leven wordt verrijkt door de aanwezigheid van mijn twee kinderen, Mylene en Dave, mijn partner Peter en onze lieve hond Bowie. In mijn vrije tijd geniet ik van de eenvoudige geneugten van het leven, zoals wandelen in de natuur, gezelligheid met vrienden en familie, en het verkennen van nieuwe culinaire avonturen, bij voorkeur in het prachtige Italië. 
 
Als een echt “mensen mens” ben ik altijd gericht op groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Mensen typeren mij als inspirerend, innovatief, enthousiast, betrokken, pragmatisch en resultaatgericht. Mijn passie voor het helpen van anderen komt voort uit mijn oprechte verlangen om bij te dragen aan een wereld waarin iedereen de kans krijgt om te bloeien en te groeien.
 
Of je nu op zoek bent naar individuele coaching, teamontwikkeling of training op maat, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw pad naar succes. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te bouwen aan een stralende toekomst!
 

Samen met jou bepaal ik graag jouw route

_________________

Mijn missie?

Het leveren van een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van mensen en groepen met betrekking tot persoonlijk leiderschap. Dit doe ik vanuit mijn passie én vertrouwen in de kwaliteit – en de groeicapaciteit van mensen. Ik help mensen en teams de beste versie van zichzelf te worden, door te focussen op eigenwaarde, acceptatie en genieten van wat je allemaal kunt.

Lees meer

Hoe typeren mensen mij?

Als inspirerend, innoverend, enthousiast, verbindend, laagdrempelig, pragmatisch en resultaatgericht.
Ik heb een vanzelfsprekend vertrouwen in de kwaliteit – en de groeicapaciteit van mensen en ik beschik over het talent om dit in mensen naar boven te halen.

Mijn ervaring

Voordat ik besloot te gaan ondernemen heb ik een rijke ervaring opgedaan op zowel strategisch-, tactisch- als operationeel niveau in diverse functies. Ik heb functies uitgevoerd op het gebied van project- en implementatiemanagement, vele workshops en trainingen gegeven en vooral ook zware lijnfuncties bekleed. Ik heb in mijn lijnfuncties o.a. leiding gegeven aan een team van 120 medewerkers, vestigingen samengevoegd, reorganisaties begeleid en cultuur- en klantenprogramma’s geleid. Ik ben enige tijd sparringpartner geweest van beleidsbepalers bij de Rabobank en o.a. ook gesprekspartner bij de AFM.

De laatste jaren heb ik vele teamontwikkelingstrajecten begeleid, workshops gegeven en interim- en business change opdrachten ingevuld.

Daarnaast heb ik diverse mensen gecoacht op persoonlijke groei in het nemen van leiderschap. 

Kan ik jou helpen? Laten we kennismaken

Wat maakt mij onderscheidend

Als coach heb ik de volgende overtuigingen:

  • Ik kan een duurzame bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van anderen
  • Mensen die tevreden zijn over zichzelf bereiken goede resultaten
  • Ik heb een vanzelfsprekend vertrouwen in de kwaliteit en de groeicapaciteit van mensen en ik beschik over het talent om dit in mensen naar boven te halen.
  • Ik vertrouw erop dat ik, wat ik nodig heb aan kennis, kan ophalen en verzamelen
  • Ons gedrag definieert ons niet als persoon. Wij definiëren als persoon ons gedrag
  • De best bestede minuut is de minuut die ik in mensen investeer
  • Intrinsieke motivatie zorgt voor daadwerkelijke, duurzame en dagelijkse verandering
  • Er is altijd een manier te vinden hoe het wél kan