Wie ben ik?

Hi!

Ik ben Sandra, moeder van twee bijzonder leuke kinderen: Mylene (24) en Dave (22) en partner van Peter, geboren in Amsterdam en woonachtig in Blaricum.

Een van mijn hobby’s is mijn hond, mijn wandelmaatje. Samen genieten we heerlijk van de natuur. Daarnaast houd ik vooral van gezelligheid en cultuur snuiven in bijzondere steden. Ieder jaar streef ik naar minimaal één uitstapje naar Italië; hetzij voor een stedentrip, hetzij een vakantie. Daar komen wij tot rust en genieten we van de prachtige omgeving, de lieve mensen, het heerlijke eten en natuurlijk de fantastische wijn. 

Ik ben een echt mensen-mens en wil graag werken met mensen aan duurzame persoonlijke ontwikkeling. Ik neem je mee in de weg die ik heb bewandeld tot waar ik nu sta, daar ben ik trots op! Voor mij is er twee jaar geleden een nieuwe fase in mijn leven aangebroken. Een fase die ik in ben gegaan als ondernemer, als trainer, als coach. Een hernieuwde focus, een nieuwe start. En ik geniet nog iedere dag.

Samen met jou bepaal ik graag jouw route

_________________

Mijn missie?

Het leveren van een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van mensen en groepen met betrekking tot persoonlijk leiderschap. Dit doe ik vanuit mijn passie én vertrouwen in de kwaliteit – en de groeicapaciteit van mensen. Ik help mensen en teams de beste versie van zichzelf te worden, door te focussen op eigenwaarde, acceptatie en genieten van wat je allemaal kunt.

Lees meer

Hoe typeren mensen mij?

Als inspirerend, innoverend, enthousiast, verbindend, laagdrempelig, pragmatisch en resultaatgericht.
Ik heb een vanzelfsprekend vertrouwen in de kwaliteit – en de groeicapaciteit van mensen en ik beschik over het talent om dit in mensen naar boven te halen.

Mijn ervaring

Voordat ik besloot te gaan ondernemen heb ik een rijke ervaring opgedaan op zowel strategisch-, tactisch- als operationeel niveau in diverse functies. Ik heb functies uitgevoerd op het gebied van project- en implementatiemanagement, vele workshops en trainingen gegeven en vooral ook zware lijnfuncties bekleed. Ik heb in mijn lijnfuncties o.a. leiding gegeven aan een team van 120 medewerkers, vestigingen samengevoegd, reorganisaties begeleid en cultuur- en klantenprogramma’s geleid. Ik ben enige tijd sparringpartner geweest van beleidsbepalers bij de Rabobank en o.a. ook gesprekspartner bij de AFM.

De laatste jaren heb ik vele teamontwikkelingstrajecten begeleid, workshops gegeven en interim- en business change opdrachten ingevuld.

Daarnaast heb ik diverse mensen gecoacht op persoonlijke groei in het nemen van leiderschap. 

Kan ik jou helpen? Laten we kennismaken

Wat maakt mij onderscheidend

Als coach heb ik de volgende overtuigingen:

  • Ik kan een duurzame bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van anderen
  • Mensen die tevreden zijn over zichzelf bereiken goede resultaten
  • Ik heb een vanzelfsprekend vertrouwen in de kwaliteit en de groeicapaciteit van mensen en ik beschik over het talent om dit in mensen naar boven te halen.
  • Ik vertrouw erop dat ik, wat ik nodig heb aan kennis, kan ophalen en verzamelen
  • Ons gedrag definieert ons niet als persoon. Wij definiëren als persoon ons gedrag
  • De best bestede minuut is de minuut die ik in mensen investeer
  • Intrinsieke motivatie zorgt voor daadwerkelijke, duurzame en dagelijkse verandering
  • Er is altijd een manier te vinden hoe het wél kan