DISC & drijfveren

Met de DISC- en drijfverenanalyse kun je de impact op de ontwikkelingen van mensen behoorlijk vergroten. De analyses kunnen binnen een breed spectrum ingezet worden. Het geeft mensen inzicht en zorgt voor bewustwording. Zo gebruik ik de profielen voor ontwikkeling van personen, teams en organisaties bij diverse vraagstukken. 

De DISC gedragsanalyse brengt de voorkeursstijlen in kaart. Het geeft inzicht in de verschillende gedragsstijlen die iemand laat zien. Wat zijn de kwaliteiten en wat zijn de ontwikkelpunten?

De drijfverenanalyse brengt de meest belangrijk innerlijke motivatoren in kaart. Krijg inzicht waarom iemand bepaalde dingen juist wel of juist niet doet en wat degene drijft in zijn of haar leven. Wat motiveert jouw mensen?

Stel de teamanalyse DISC  samen uit verschillende DISC-analyses. Krijg inzicht in de samenstelling van het team, hoe is het team opgebouwd en waar liggen nog kansen. Wat maakt jouw team sterk?

Inzicht in de kwaliteiten van mensen, teams en organisaties

Wij bieden gedragsanalyses, drijfverenanalyses en teamanalyses aan en geven daarmee inzicht in de kwaliteiten van mensen, teams en organisaties.
Deze assessments worden op een inspirerende en effectieve manier ingezet.

Bij een assessment gaat het erom dat je inzicht krijgt in de sterke en ook in de ontwikkelpunten van een persoon. Een DISC gedragsanalyse kan je daarbij uitstekend helpen. Als DISC-expert ben ik gedreven om de DISC test af te nemen, te interpreteren en je mee te nemen in je inzichten. Met het instrument breng ik de interactie van een persoon met zijn of haar omgeving in kaart. Dit geeft veel informatie over de karaktereigenschappen, de kwaliteiten en ook de valkuilen van degene waarbij het assessment afgenomen wordt. 

Meer weten over DISC en drijfveren?

Wat is DISC?
Wat zijn drijfveren?