Loopbaancoaching

Annemieke Lenskens

“ik heb mezelf opnieuw ontdekt en daardoor een baan die echt bij mij past”

Ik ben op een bijzondere wijze bij Sandra terecht gekomen. Ik kende Sandra al vanuit de Rabobank Almere waar zij een lange tijd mijn manager is geweest. Toen al hadden wij een goede band en had ik vaak hele gesprekken met haar. Zij luistert oprecht en is heel eerlijk. Een fijn mens.

Na mijn periode bij de bank was ik eigenlijk op zoek naar mijzelf en vooral wat ik wilde. Ik had een aantal functies gehad waarin ik mij niet prettig voelde.

Op een dag las ik op Linkedin dat Sandra voor zichzelf begonnen is als coach. Meteen heb ik contact met haar opgenomen. Al heel snel daarna zat ik weer als vanouds met haar om de tafel.

Als eerste hebben wij het DISC traject ingezet gecombineerd met de drijfverenanalyse. Ik stond er echt van te kijken dat bijna alles wat daarin stond gewoon was zoals het is !! Een hele eyeopener. Nu moest ik er ook echt iets mee gaan doen.

Er kwamen natuurlijk ook een aantal valkuilen naar voren. Die hebben wij eerst aangepakt. Het gaf ontzettend veel inzichten en door de coachsessies weet ik er nu mee om te gaan, al moet ik eerlijk zeggen dat ik er goed op moet letten om niet in mijn oude gewoontes terug te vallen.

Sandra heeft mij laten inzien dat ik ook een mooi mens ben en vooral voor mijzelf en mijn idealen moet opkomen. We hebben veel gewerkt aan het hervinden van mijn zelfvertrouwen.

Wat betreft mijn loopbaan hebben wij goed gekeken naar wat mijn normen en waarden zijn en welke ik daarvan terug wil zien in mijn werk en bij een werkgever.

Bij iedere vacature die ik aantrekkelijk vond, hebben wij dit lijstje ernaast gelegd en bekeken aan welke waarden deze wel of niet voldeden.

Dit alles heeft uiteindelijk geleid tot een superleuke baan en het feit dat ik nu voor mijzelf durf op te komen.

Ik raad Sandra zeker aan als coach, wanneer je op zoek bent naar jezelf, steeds tegen dezelfde patronen aanloopt en voor je gevoel in een vicieuze cirkel zit. De inzichten die zij je geeft met o.a. DISC en de manier van coaching helpen je je terugkerende patronen te doorbreken.

Dank je wel Sandra voor alles.