Effectief communiceren

Wanneer zet je dit programma in

Wanneer je vandaag inzicht wilt en morgen effect wilt ervaren!
Als je effectief communiceert levert dat respect en wederzijds begrip op. Daarnaast bereik je eenvoudig je doelen en resultaten als je weet hoe je effectief communiceert met je omgeving. Dit programma gaat over inzicht in – en inzet van gedrag en is o.a. geschikt voor:

  • inzicht in eigen voorkeursstijlen
  • Inzicht in de voorkeursstijlen van collega’s 
  • Communiceren binnen teams
  • Communiceren over teams heen
  • Passende inzetbaarheid van teamleden
  • Impact maken

Effectieve communicatie vereist allereerst inzicht in je eigen gedrag. Wanneer je inzicht hebt in je eigen gedrag kun je je sterke kanten uitbouwen en je aandachtspunten verbeteren. Door de interactie aan te gaan met anderen begrijp je je gesprekspartner beter, waardoor effectieve communicatie zal ontstaan.

Doelgroep

Bepaal zelf! Spreekt bovenstaande je aan, werk je in een team of in een squat en willen jullie groeien in effectiviteit? Dan is dit mogelijk voor jullie geschikt.  

Een vraagstuk rondom effectief communiceren zetten we in aan de hand van een individuele DISC analyse, gevolgd door een DISC-teamanalyse welke de benodigde inzichten en handvatten geeft om een ontwikkeling in gang te zetten. 

Ervaring leert dat mensen een programma als dit als heel inspirerend, waardevol en praktisch toepasbaar ervaren. Vandaag het inzicht, morgen profijt hiervan. 

Heb je interesse in een training effectieve communicatie?