Eén & één is zoveel meer: Teambuildingprogramma

Wanneer zet je dit programma in

Met dit programma kun je uitstekend inzicht geven en bewustzijn creëren. Het programma heeft een creatieve touch welke bestaat uit een muzikale invulling, inzicht in gedrag en drijfveren en een boksclinic, en is volledig maatwerk. Dit programma voer ik uit samen met John Vis en is o.a. geschikt voor:  

 • Teamvorming
 • Teambuilding
 • Verbeteren van de samenwerking
 • Leiderschapsstijlen ontdekken
 • Wie ben ik en hoe kom ik over?
 • Effectief communiceren met jezelf en de ander
 • Impact maken
 • Gezamenlijke doelen bepalen
 • Belemmerende patronen ontdekken

Doelgroep

Organisaties, klein en groot, die een ontwikkelbehoefte hebben van medewerkers en/of een team waarbij je denkt aan een intensieve samenwerking. Mensen hebben elkaar nodig om resultaat te bereiken. Denk naast reguliere teams binnen bedrijven o.a. ook aan de volgende groepen:

 • Ondernemingsraden & RvC’s
 • Fusies bedrijven
 • Heidagen diverse doelen
 • Familiebedrijven