Samen met jou bepaal ik graag jouw route

__________

Restart

Een herstart maken na een reorganisatie, een fusie of twee jaar van verplicht thuis werken? Het kan! 

Restart! In 2016 realiseerden we de fusie waar ik eerder over sprak. Ik was manager Financieel Advies bij bank A en ik werd manager Financieel Advies van bank A&B. Mijn team werd twee maal zo groot én we hadden uiteraard twee culturen samen te smelten. De banken waren allebei gelegen in het Gooi, maar in plaats van dat dat een band schepte was het net als een wedstrijd AJAX – Feijenoord. 

Na een hobbelig pad naar de fusie toe wist de directie vanaf de start de energie op het juiste niveau te krijgen. Helaas heb ik er geen foto van kunnen vinden, maar ik hoop dat ik jullie mee kan nemen in het gevoel van die dag. We kwamen allen tegelijk binnen in een grote hal. Lange tafels waren gedekt met wit linnen, wit servies en zilver bestek. Er stonden luxe stoelen geheel in het wit. Bloemen en versiering, alles wit. Er stond een tongstrelend ontbijt. Toen de medewerkers de hal (zaal) betraden werd deze gevuld met muziek van Armin van Buren: This is wat it feels like . Kippenvel op deze dag, kippenvel nog iedere keer als ik daar aan terug denk. 

Kan ik jou hierbij helpen? Laten we kennismaken

Vanaf dag 1 was de spanning eraf, vanaf dag 1 een vliegende start van een nieuwe bank, die succesvol werd door de medewerkers die de klant vanaf dag 1 voorop hebben gesteld! Met een management dat verbindend leiderschap toonde vanaf het eerste uur, het vuur uit de schenen liep voor elkaar, voor de medewerkers en voor de klant. Restart met de juiste energie, met het juiste gevoel, met de juiste mensen. 

Een jaar later was onze interne accountantsdienst zeer te spreken over de kwaliteit van het advies aan onze klanten en overtroffen we onze stoutste dromen m.b.t. de klanttevredenheid en de commerciële doelstellingen. Deze successen hebben we natuurlijk uitgebreid gevierd en daar praten we nu nog over.

Dit gaat uiteraard niet altijd evengoed. Verbinden, samenwerken aan hetzelfde resultaat en ieder in zijn kracht zetten zijn succesfactoren geweest in mijn ervaring, dat gun ik jou ook! Mocht dit je aanspreken en je staat voor een dergelijke uitdaging, let me know!

Kennismaken - Contact

Hoe kun je mij bereiken?
Voor al je vragen ben ik uiteraard bereikbaar via diverse kanalen:

Binnendelta 11M, 1261WZ Blaricum

KVK 82 11 36 02