Samen met jou bepaal ik graag jouw route

_________

Refocus

Na een REBUILD en een RESTART werd het tijd voor een opdracht met REFOCUS!

REFOCUS. In 2017 solliciteerde ik voor het eerst van mijn leven. Ondanks de vele interne concurrenten (en voorkeurskandidaten) kreeg ik de baan! Eerste les: geloof in jezelf! Voor al mijn andere opdrachten en functies werd ik altijd gevraagd, maar nu wilde ik verder uit mijn comfortzone op zoek naar REFOCUS. Een nieuwe stap, een nieuwe focus. 

Wederom een uitdaging waar weerstand hoogtij vierde. Nu niet van 30 of 300 collega’s, maar van zo’n 5.000 collega’s. Weerstand tegen het centraliseren van een gedeelte van de klantbediening. Echter ik geloofde in de strategie en was volgens mijn eigen zeggen de verbinder die werd gezocht om van deze uitdaging een succes te maken voor klant en bank. Later bleek ook voor de toezichthouder en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds trots op. De focus werd verlegd van integraal advies naar productgericht advies. Deze REFOCUS bracht de kwaliteit van het klantgesprek naar ongekende hoogte.

Kan ik jou hierbij helpen? Laten we kennismaken

Het werd een opdracht met een duidelijke missie en visie! Verbinden (van collega’s, leiders, klanten en partijen) leidde hier tot succes, maar ook eigenaarschap, focus, luisteren en met elkaar praten i.p.v. over elkaar praten. Klanten betrekken in de verandering en een continue feedbackloop organiseren brachten ons een jaar later naar goede resultaten op klant- en medewerktevredenheid. Met een compliment van de toezichthouder op het dossier Aflossingsvrije hypotheken en adviseurs die vroegen of ze ook bij ons mochten komen werken was de REFOCUS ingebed in de organisatie en werd de vraag wat ‘wij’ nog meer konden organiseren van lokaal naar centraal: REFOCUS, met de juiste strategie, de juiste visie leidt tot succes. Maak van je team eerst een team en je kunt groeien naar ongekende hoogte. Ik ben er zelf onderdeel van geweest! 

Sta jij voor een opdracht die REFOCUS vraagt en kun je wel wat hulp gebruiken? Bellen kan altijd, koffie drinken nog liever.

Kennismaken - Contact

Hoe kun je mij bereiken?
Voor al je vragen ben ik uiteraard bereikbaar via diverse kanalen:

Binnendelta 11M, 1261WZ Blaricum

KVK 82 11 36 02