Samen met jou bepaal ik graag jouw route

__________

Rebuild

Herbouwen van wat is afgebrokkeld, maar met dezelfde mensen? REBUILD, het kan!

In 2013 kreeg ik een bijzondere vraag: Ben jij op de arbeidsmarkt? Ik had net een tijdelijke opdracht afgerond en zou teruggaan naar mijn ‘oude’ functie. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik wel het idee had dat ik mezelf overbodig had gemaakt. Praten over een nieuwe toekomst kon wat mij betreft geen kwaad.

Uiteindelijk leidde dat gesprek naar de overstap in een nieuwe functie. De uitdaging voor mezelf zat in een op handen zijnde fusie. De resultaten van de bank waren ronduit slecht. Mijn opdracht was de afdeling opnieuw opbouwen, commerciële resultaten en advieskwaliteit verhogen. Het werd een behoorlijke kluif; het team was futloos, men had de klant uit het oog verloren, vertrouwen was ver te zoeken in alle lagen van de bank. Assistenten en adviseurs konden elkaars bloed wel drinken en de teamleiders stonden lijnrecht tegenover elkaar. Tijd voor een nieuwe strategie!

Kan ik jou hierbij helpen? Laten we kennismaken

Ik vroeg de directie mij toch twee weken te geven om iedereen te spreken en een plan te maken. Ik stelde in overleg met directie iedere medewerker de keus; ga je mee, dan ga je mee voor de volle 100%. Ga je niet mee? Even goede vrienden, het hoeft niet en dan zoeken we samen met jou naar een oplossing.

Niet iedereen wilde mee op het nieuwe pad, met een nieuwe energie, bouwen aan een duurzame klant gedreven bank. De mensen die vol overtuiging JA hebben gezegd tegen de verandering hebben een fantastische en leerzame tijd gehad. Ze zeiden JA tegen vertrouwen op elkaar, resultaten behalen, commerciële vaardigheden ontplooien, verbinden, hard werken en het tonen van eigenaarschap en ondernemerschap. Het heeft velen gebracht naar een eigen groeipad. Als je jezelf kunt motiveren tot een omslag als deze, dan kun je veel meer.

REBUILD met de juiste mindset, het kan! 

Een van de redenen dat ik nu Leiderschapscoach ben, is dat ik veel meer mensen en teams een REBUILD gun; het kan, met de juiste mindset!

Kennismaken - Contact

Hoe kun je mij bereiken?
Voor al je vragen ben ik uiteraard bereikbaar via diverse kanalen:

Binnendelta 11M, 1261WZ Blaricum

KVK 82 11 36 02